PUBLICITAT

DA + Acció + SDP + Independents traslladarà l'Espai Jovent al centre d'Escaldes-Engordany

L'actual espai per als joves, al Prat del Roure, es convertirà en sala d'estudi, zona de biblioteca i espai d'acollida, explica la candidata Anna Ricart

Per El Periòdic

Els Demòcrates + Acció + SDP + Independents d'Escaldes-Engordany. Foto: DA.
Els Demòcrates + Acció + SDP + Independents d'Escaldes-Engordany. Foto: DA.

Demòcrates + Acció + SDP + Independents d'Escaldes-Engordany s'ha compromès aquest dissabte, si és la llista més votada el proper 17 de desembre, a prestar "una atenció especial als infants i adolescents" de la parròquia. En primer lloc, ha detallat la número 4 de la llista Anna Ricart, es traslladarà l'Espai Jovent al centre de la parròquia, concretament "als nous locals del carrer Sant Antoni, per guanyar espai i visibilitat".

Pel que fa a l'actual Espai Jovent (ubicat al Prat del Roure), la voluntat de la candidatura escaldenca és reconvertir-lo en una aula d'estudi amb horaris d'obertura amplis, zona de biblioteca i espai d'acollida en horari no lectiu. Ricart ha manifestat que la biblioteca comunal "està sempre plena" i que els joves necessiten sales on poder "estudiar, treballar en grup i interactuar entre ells". Així mateix, Ricart ha avançat que, atenent les necessitats de joves i infants, a la zona esportiva del Prat del Roure s'hi habilitarà un camp de futbol.

Ricart ha reconegut que "ens preocupa la situació dels adolescents", motiu pel qual cal posar-los a l'abast "instal·lacions i moltes activitats", perquè es puguin trobar i interactuar en un entorn controlat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT