PUBLICITAT

DA + Independents millorarà la web perquè tots els tràmits es puguin fer de manera digital

El candidat Toni Rodríguez anuncia la creació d'un arxiu digital per emmagatzemar i custodiar els documents de la ciutadania

Els candidats de DA + I a Canillo.
Els candidats de DA + I a Canillo.

Demòcrates + Independents de Canillo vol facilitar i agilitzar la gestió dels tràmits comunals. Concretament, ha explicat el número 10 de la llista, Toni Rodríguez, farà una inversió per actualitzar la web del Comú, per fer-la "més intuïtiva", posant especial èmfasi en el Portal del ciutadà. "El farem més ampli perquè no només es puguin fer tràmits, sinó consultar-los i accedir a les notificacions electròniques", ha explicat Rodríguez.

A la vegada, i tenint en compte que els documents del ciutadà són cada vegada més electrònics, en detriment del paper, "crearem un arxiu digital, per a la custòdia de tota la documentació, la qual es podrà trobar de manera fàcil", ha explicat. En la posada en marxa d'aquest arxiu, es tindrà molt en compte la privacitat i la seguretat, ha garantit.

La millora dels processos digitals permetrà a les canillenques i canillencs disposar d'un portal "els 365 dies de l'any" i fer "qualsevol tràmit del Comú de Canillo", ha defensat Jiménez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT