PUBLICITAT

Amb Seny aposta per una gestió urbanística sostenible amb edificacions en nuclis urbans

Per El Periòdic

Els candidats d'Amb Seny durant la convocatòria d'aquest dissabte. Foto: Amb Seny.
Els candidats d'Amb Seny durant la convocatòria d'aquest dissabte. Foto: Amb Seny.

La candidatura d'Amb Seny reivindica que la gestió del creixement urbanístic sigui "moderat i sostenible" a la parròquia de la Massana, sense urbanitzacions desmesurades, que es podrien dur a terme a ubicacions concretes amb la finalitat de concentrar les noves edificacions en nuclis urbans i gestionar millor els recursos naturals.

El candidat número 6 de la llista, Josep Fusté, ha estat un dels participants de la caminada que la llista massanenca ha fet fins al bosc de la Gonarda i ha denunciat que aviat deixarà de ser bosc, ja que estan construint promocions amb 100 habitatges "per especular, no perquè hi visqui gent de la parròquia". Fusté ha subratllat que amb infraestructures com aquestes o l'heliport a la Caubella "aviat no podrem anar pel bosc" i que ens trobarem "edificis en lloc d'arbres".

Així mateix, ha posat èmfasi en el fet que aquesta no és l'única promoció que hi ha prevista, sinó que n'hi ha algunes més magnificades com la prevista a la zona del Pui, on hi haurà una urbanització "tres vegades la de la Gonarda".

Amb Seny vol conscienciar del mal que el creixement urbanístic desmesurat fa entorn de la parròquia i del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT