PUBLICITAT

Enclar impulsarà processos participatius perquè la ciutadania decideixi en què invertir

Agilitzarà els tràmits i adoptarà eines que afavoreixin la transparència

Per El Periòdic

Maria Nazzaro, número 5 de la candidatura d'Enclar per Andorra la Vella, s'ha manifestat aquest matí a favor d'un comú obert, transparent i eficient. És per això que el seu partit impulsarà processos participatius perquè la població pugui decidir a què es destinen les inversions. “Des d’Enclar no només volem demanar el que pensa la gent cada quatre anys. Volem que la gent pugui participar del Comú i que sigui un Comú obert”, ha declarat Nazzaro, que ha afegit que la transparència és l’única via que garanteix la confiança de la ciutadania vers les institucions polítiques.

En aquest sentit, Maria Nazzaro ha afirmat que “la parròquia d’Andorra la Vella la formem totes les persones, i creiem que és molt important que tothom pugui participar del nostre dia a dia”. La candidata d'Enclar considera que una bona manera de fer-ho seria mitjançant l'aplicació que actualment te el Comú d'Andorra la Vella, i que molts vilatans encara desconeixen.

Així mateix, Enclar aposta per renovar i actualitzar la pàgina web per fer-la més àgil i transparent. “Que sigui una eina de la qual en puguem treure profit i no només informació”, ha exposat. A més, la candidatura també agilitzarà els tràmits a través de la digitalització i la nova web, sempre sense oblidar que el Comú “és la casa de tots i que cal que estigui oberta perquè es puguin fer els tràmits també de forma presencial”.

D'altra banda, Mazzaro ha confirmat la intenció d'Enclar d'assignar a cada conseller un dels barris o nuclis de població de la parròquia per facilitar la comunicació més propera entre els ciutadans i el Comú. “Cal que la gent confiï en els representants polítics i volem que cada barri tingui un conseller referent per a traslladar-li les opinions, crítiques i propostes”, ha explicat la candidata, que ha afegit que “la gent vol que estiguem al carrer per veure les necessitats reals i no en un despatx”. i això és el que Enclar farà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT