PUBLICITAT

Demòcrates promet inversió a l’Estadi Comunal

La intenció és tenir-lo a punt per als Jocs dels Petits Estats del 2025

Per El Periòdic

Rosalina Areny i Meritxell Crespo.
Rosalina Areny i Meritxell Crespo. | Demòcrates

Amb la vista posada a la celebració, el 2025, dels Jocs dels Petits Estats, Demòcrates + SDP + Independents iniciarà, si revalida la victòria el proper 17 de desembre, una important reforma a l’Estadi Comunal Joan Samarra, perquè estigui a punt per a aquest gran esdeveniment esportiu. Concretament, va explicar la número cinc de la llista, Meritxell Crespo, es destinarà una partida a la reforma del tartan (la pista d’atletisme), una altra a la graderia principal (es canviaran tots els seients i l’estructura), i també s’habilitaran uns nous vestidors al pavelló on es juga a hoquei.

«Ens posarem a la feina, amb coordinació amb els tècnics, molt ràpidament», per tal que la reforma comenci ja l’any vinent, va garantir Crespo, que va recordar que és un estadi on entrenen molts esportistes (és l’única pista d’atletisme del país), però que també és utilitzada pels centres escolars, especialment pels alumnes del Lycée. Per tot plegat, «és una instal·lació molt important per a la parròquia» i, juntament amb els Serradells, configuren un pool públic d’instal·lacions esportives «imprescindible».

Crespo va fer aquestes manifestacions ahir des del mateix Estadi Comunal, i acompanyada de la número quatre de la llista, Rosalina Areny. La candidata va recordar que el Rusc, l’espai d’informació i dinamització dels joves de la parròquia, es troba al costat del comunal des d’aquest mandat, de manera que ara compten amb unes instal·lacions «més confortables, àmplies i lluminoses». Areny va assegurar que se seguirà potenciant les activitats per als joves, a partir de les seves demandes, que podran exposar en taules de treball. Va citar, per exemple, l’obertura de les instal·lacions esportives durant la nit, per reforçar els hàbits saludables, o un acompanyament per facilitar-los l’accés al món laboral. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT