PUBLICITAT

Salut detecta disset casos de grip des del passat 4 d'octubre

  • El major nombre de malalts, 5, es concentra entre els 35 i 39 anys
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un homre rep una vacuna. Foto: ONA MORANTE

El Departament de Salut ha detectat disset casos de grip des de l'inici de la vigilància aquesta temporada, el passat 4 d'octubre. El major nombre de casos, cinc, es concentra en la franja d'edat que va dels 35 als 39 anys, seguits dels tres casos corresponents al grup d'edat dels 80 als 84 anys. Salut va posar de relleu ahir que la Xarxa de Centres d'Atenció Primària ha administrat un total de 4.615 dosis de la vacuna contra la grip des de l'inici de la campanya.

D'altra banda, Salut va informar que s'allarga la campanya de vacunació, que havia de finalitzar avui. Amb els canvis els que vulguin vacunar-se tindran temps per fer-ho fins al 30 de desembre.

L'objectiu d'ampliar el termini és facilitar l'accés a la vacuna a aquelles persones que formen part dels grups de risc i que encara no s'han administrat la corresponent dosi. Des de l'Executiu es recomana la vacunació a les persones de 65 anys o més, les que tenen malalties cròniques, les persones amb obesitat mòrbida, les embarassades, les persones que viuen en residències sociosanitàries o en altres institucions i les que hi treballen, el personal sanitari que realitza tasques assistencials i el personal dels serveis comunitaris essencials (Bombers, Policia, agents de la Circulació, Protecció Civil).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT