PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bona afluència de visitants durant la inauguració de la Fira de Nadal d'Ordino

Aquesta edició compta amb un total de 21 paradetes

Per El Periòdic

Paradetes de la Fira de Nadal al carrer major d'Ordino.
Paradetes de la Fira de Nadal al carrer major d'Ordino. | ANA / M.R.

El nucli antic d'Ordino s'ha omplert aquest matí de visitants durant la primera jornada de la Fira de Nadal, que enguany tindrà lloc fins diumenge 10 de desembre. «S'havia previst fer coincidir la Fira de Nadal amb el pont de la Puríssima. Veiem que aquests dies està venint molta gent a Andorra i, per tant, tenim unes expectatives molt bones», ha avançat la cònsol menor d'Ordino, Eva Choy, mentre detallava que aquesta edició de la fira comptarà amb un total de 21 paradetes on s'oferiran des d'articles d'artesania fins a productes gastronòmics o objectes relacionats amb Nadal.

Durant el migdia també s'ha celebrat la inauguració oficial de la fira, on el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha tallat una cinta acompanyat d'altres representants polítics de la parròquia com a gest simbòlic per a donar el tret de sortida al mercat nadalenc. «Tenim productes de proximitat i també paradistes que venen de fora. Hem buscat diversitat entre els productes per mirar d'oferir el màxim d'opcions per a tots aquells que s'apropen», ha indicat la cònsol menor tot recordant que aquest divendres al vespre tindrà lloc l'encesa de llums de Nadal. «Aquest any, com a novetat, tindrem música en directe a càrrec de la Jonaina Salvador, una actuació de l'esbart i una cantada de Nadales», ha assenyalat Choy. «Hem buscat ampliar l'acte de l'encesa de llums per donar més protagonisme a la cultura», ha afegit la mandatària comunal.

La Fira, a més, disposarà d'un espai gastronòmic –que estarà obert des de les 11.00 fins a les 20.00 hores el dijous i el divendres i de les 11.00 fins a les 14.00 hores el dissabte–, i amb diversos espectacles. Els visitants, doncs, també tindran l'oportunitat de viure altres experiències complementàries a la fira com gaudir d'una actuació a càrrec de la Banda de Siscaró, veure la representació de L'Última ossa d'Ordino i L'ossa infantil –que comptarà amb una visita especial a càrrec d'una delegació francesa–, escoltar les tradicionals cantades de nadales o apropar-se a la Casa de la Muntanya per comprar una bola de Nadal solidària que col·labora amb la Fundació Nostra Senyora de Meritxell, informa l'ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT