PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Càmeres per vigilar els ascensors a Andorra la Vella

El Comú té la intenció dissuadir actuacions com les que han malmès els elevadors del Centre de Congressos

Per El Periòdic

Aspecte dels ascensors del Centre de Congressos amb les destrosses aparegudes.
Aspecte dels ascensors del Centre de Congressos amb les destrosses aparegudes. | Comú d\'Andorra la Vella

Fa relativament poc que el Comú d’Andorra la Vella ha canviat els tres ascensors del Centre de Congressos, una acció que ha tingut un cost de 394.589 euros. Aquests dies, però, han aparegut amb els miralls i els marcadors trencats. Davant aquest acte d’incivisme, i més enllà de «cridar al civisme», el Comú té la intenció de col·locar càmeres de videovigilància per dissuadir actuacions com les que han malmès aquests elevadors. Ho va exposar el cònsol major, David Astrié, en el marc de la sessió de Consell de Comú d’aquesta setmana, i a preguntes de l’oposició. El cònsol major va detallar que malauradament les actuacions incíviques són habituals en els ascensors de la parròquia.

El cònsol va explicar que la parròquia compta amb diversos elevadors que serveixen per salvar els desnivells de la parròquia i va lamentar que sovint es vandalitzin. En el cas concret del Centre de Congressos, va explicar que hi ha unes filmacions d’unes càmeres que ja estan a disposició de la Policia que està investigant aquest cas. «Creuem els dits perquè doni solució», va desitjar Astrié, que tot i remarcar que la instal·lació de càmeres farà «part de la feina», va fer una crida al civisme.

Precisament sobre els ascensors de la parròquia, el cònsol major també va anunciar que el de Jovial que dona accés al rec estarà ja en marxa en els dies vinents. S’ha hagut de refer «per complet» adaptant-lo a les mides estàndards un cop es va veure que no era possible reparar el mecanisme antic que s’havia avariat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT