PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Torna la tradicional cursa atlètica Sant Silvestre a Sant Julià de Lòria

Les inscripcions a la cursa de caire popular ja estan obertes i s’espera la participació de més de 500 persones

Per El Periòdic

El cap d’Esports, Ramon Ibars, i la consellera de Turisme i Esports del Comú de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez, durant la presentació, ahir.
El cap d’Esports, Ramon Ibars, i la consellera de Turisme i Esports del Comú de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez, durant la presentació, ahir. | M.V./ANA

Torna la tradicional cursa popular de Sant Silvestre de la parròquia de Sant Julià de Lòria. Ahir, el cap d’Esports del Comú de Sant Julià de Lòria i la consellera de Turisme i Esports del mateix Comú van presentar una nova edició de la ja habitual cursa atlètica. La presentació va tenir lloc a la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria. Enguany, la carrera celebra la seva 31a edició i ho fa ampliant la capacitat de lots que oferiran; 500 en total, 100 més que l’any passat.

Així, els participants que s’inscriguin comptaran amb el dorsal i el barret nadalenc, i també podran gaudir de la xocolatada que es fa un cop acabada la cursa i participar en els sortejos programats. Un cop s’omplin les 500 places que rebran els lots, aquelles persones que s’inscriguin tindran dret a rebre el dorsal, el barret i podran participar en la xocolatada i els sortejos organitzats. La cursa atlètica no competitiva, apta per a tothom i de caire popular, comptarà amb dos recorreguts; la categoria baby, adreçada a infants fins als vuit anys, tindrà un recorregut de 300 metres, i la categoria junior, que comprèn les edats des dels nou fins als 17 anys, així com la categoria absoluta de majors de 18 anys, tindrà un recorregut de 3.000 metres. L’horari es farà de manera esglaonada; a les 21.00 hores s’iniciarà la cursa de la categoria baby i a les 22.00 hores la junior i absoluta.

Com és habitual, la inscripció té un preu de 4 euros i es pot fer a la web santsilvestresantjuliadeloria.com. Una part del total de diners que es recaptin amb la cursa, anirà destinada a Càritas de Sant Julià de Lòria. Finalment, el recorregut de la cursa baby començarà a la plaça Major i acabarà a la plaça de la Lliga de Mandat. Pel que fa als punts d’inici i sortida de la categoria junior i absoluta, aquesta començarà a la plaça de la Lliga de Mandat, arribarà fins al centre comercial River i tornarà al punt de sortida, on els participants podran gaudir de la tradicional xocolatada. Tanmateix, des de l’organització es coordina la cursa amb Mobilitat i Protecció Civil, per tal de garantir la seguretat dels corredors, ja que faran el recorregut per la carretera general. 

Sortejos per als corredors de la categoria absoluta

Des de l’organització, a més d’agrair als col·laboradors que fan possible du a terme els sortejos programats en finalitzar la cursa, han destacat que tots els corredors inscrits en la categoria absoluta podran participar en els sortejos de regals i diferents articles. El sorteig es durà a terme a la plaça de la Germandat, lloc on també es farà la xocolatada. El sorteig es farà en públic i el guanyador serà identificat pel número de dorsal. Però, si el corredor que sigui premiat no hi és al moment de fer el sorteig, es farà de nou el sorteig amb un altre número tret a l’atzar. Finalment, dins del reglament de la cursa, especifiquen que «cap menor d’edat podrà participar en el sorteig, ja que es tracta d’un joc d’atzar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT