PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un nou col·lapse de vehicles inunda el país

Es van generar col·lapses a tota Andorra la Vella

Per El Periòdic

Retencions a la rotonda de Fontaneda.
Retencions a la rotonda de Fontaneda. | Mobilitat

El pont de la Puríssima ha portat una gran onada de turistes al país, tal com s’ha pogut veure reflectit en les llargues retencions que s’estan vivint des del passat dimecres. Durant el dia d’ahir, la frontera amb Espanya va ser testimoni d’una filera de vehicles direcció nord des de primera hora del matí, així com en sentit sud durant la resta del dia. Sant Julià de Lòria va ser la principal afectada en aquestes retencions. Es van generar col·lapses que es van acabar estenent fins a Andorra la Vella a mesura que transcorrien les hores.

L’avinguda Tarragona i l’avinguda Salou van ser les dues zones que van patir un trànsit més dens, en ambdós sentits de la marxa, el qual va comportar, al mateix temps, que les places d’aparcament a la capital s’esgotessin ràpidament.

La resta de parròquies del Principat van ser també protagonistes d’aquests col·lapses, a causa, principalment, del flux d’esquiadors que ha anat en augment aquesta setmana. La carretera general 3 d’entrada a la Massana, així com la carretera general 2 de Canillo, van viure una altra àmplia retenció de vehicles a mig matí i durant tota la tarda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT