PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jurament i nomenament de la promoció 56 d’agents de policia

Els agents han completat la formació general inicial, basada en legislació penal o tir, entre altres

Per El Periòdic

L’acte de jurament i nomenament definitiu dels agents de la promoció 56.
L’acte de jurament i nomenament definitiu dels agents de la promoció 56. | Policia d\'Andorra

El Cos Policial d’Andorra va celebrar ahir al cerimònia de jurament i nomenament definitiu dels agents de la promoció 56, la qual va tenir lloc a la sala d’actes del despatx central de l’edifici administratiu de l’Obac, a Escaldes-Engordany. La promoció, formada per 10 agents —una dona i nou homes—, han completat amb èxit la formació general inicial, basada en legislació penal, normativa administrativa, tir i tècniques d’intervenció policial, així com l’aplicació pràctica de tots els coneixements adquirits tant en el període de formació com durant l’any de prova. 

L’acte va ser presidit pel cap de Govern, Xavier Espot; per la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné; per la secretària general del Govern, Ester Fenoll, i pel director del Departament de Policia, Bruno Lasne. Durant la seva intervenció, aquest últim va encoratjar els agents a «viure aquesta professió des de la vocació de servei públic», destacant «el gran compromís amb la societat, en defensa de la Constitució i de les lleis, i amb la protecció dels drets i les llibertats de les persones que significa aquest acte de jurament». 

A dia d’avui, el Cos està integrat per 258 policies, 232 dels quals són homes i 26 són dones. Tot i això, està prevista una nova convocatòria de places per a aquest pròxim 2024.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT