PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA + Acció + SDP + Independents construirà el pàrquing de l’Obac

Podrà acollir 500 places de pàrquing que ajudaran a dinamitzar la part alta

Per Anna Mencos

Els candidats de DA + Acció + SDP + I a Escaldes-Engordany.
Els candidats de DA + Acció + SDP + I a Escaldes-Engordany. | A.M.

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escalades-Engordany va presentar ahir les mesures que volen prendre envers els aparcaments de la parròquia, entre les quals es troba el projecte del pàrquing del Falgueró i l’activació de la construcció del pàrquing de l’Obac. El número tres, Gabriel Guerrero, va detallar que, pel que fa a la reactivació de la construcció del pàrquing de l’Obac, era un projecte que havien proposat l’anterior mandat de Demòcrates a la parròquia i que va quedar aturat. Ara, en el cas que surtin elegits a les properes eleccions comunals del 17 de desembre, tornaran a posar-lo en marxa.

Concretament, Guerrero va explicar que el pàrquing està projectat per acollir 500 places noves, permetent així millorar molt l’accessibilitat a la part alta de la parròquia.

El candidat apuntava que la mancança de places de pàrquing es pot observar en aquests dies, en què el país està col·lapsat per l’arribada de tots els visitats pel pont de la Puríssima i, per aquest motiu, «creiem que és un projecte estratègic per a la parròquia d’Escaldes-Engordany, perquè, a més d’augmentar en mig miler de places la part alta, hi suma un nou accés. Tot plegat, permetrà dinamitzar la part alta d’Escaldes-Engordany». 

D’altra banda, la candidatura considera que el pàrquing del Falgueró «queda molt desaprofitat tal com està feta avui per avui», per aquest motiu, volen construir com a mínim un o dos aparcaments subterranis, augmentant així la capacitat del nombre de places d’aparcament disponibles. Guerrero també va afegir que aquestes places subterrànies tindran un accés directe des del pàrquing a l’Hospital Nostra Senyora Meritxell.

El projecte que l’actual Comú pretén fer al pàrquing és sense els subterranis i des de la candidatura «creiem que és desaprofitar la parcel·la que té aquí el Comú, perquè en trauríem més places d’aparcament i faríem l’accés directe». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT