PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acord entre Epic i l'Agora International School

L'objectiu és potenciar el lideratge educatiu de l'escola privada

Per El Periòdic

La signatura de l'acord entre el president d'Epic, Àlex Cerdà, i la directora del centre, Clara Pintat.
La signatura de l'acord entre el president d'Epic, Àlex Cerdà, i la directora del centre, Clara Pintat. | Agora International School

Amb l'esperit d'establir sinergies col·laboratives i fomentar l'associacionisme i la unitat entre els empresaris del sector educatiu privat, Epic i Agora Andorra International School van segellar un acord de col·laboració i compromís per a seguir potenciant el lideratge educatiu de l'escola privada. En paraules del president d'EPIC, Àlex Cerdà, «la voluntat de l'associació sempre ha estat créixer i unir als representants de l'ensenyament privat, amb el ferm compromís de representar i defensar els legítims interessos de les escoles associades. Amb aquest acord de col·laboració que avui formalitzem, fem un pas més per tal de continuar avançant conjuntament a favor dels qui representem l'educació privada no concertada».

Aquest vincle institucional pretén establir les bases que regularan les relacions entre ambdues entitats, posant el focus en el vessant educatiu i pedagògic. En aquest sentit, es pretén fomentar la formació contínua i la innovació educativa i propiciar el debat educatiu a través de la participació en jornades formatives, congressos i altres esdeveniments educatius que Epic organitzi al llarg del curs. «Que Agora Andorra International School pugui participar dels actes pedagògics o de qualsevol altra activitat relacionada amb la formació i el reciclatge dels titulars de les empreses associades i del seu personal, contribuirà a facilitar l'intercanvi de bones pràctiques i de propostes d'innovació educativa entre tots els representants de l'ensenyament privat», va assenyalar la directora del centre, Clara Pintat.

Agora Andorra International School compta amb una sòlida trajectòria en excel·lència i compromís educatiu, formant als seus alumnes en les competències i habilitats que demanda la realitat social i professional del segle XXI. «Formem als nostres alumnes perquè siguin capaços d'adaptar-se a un món en constant evolució i, per això, els professionals que integrem aquest centre, hem de continuar apostant per la cooperació i el vincle estratègic entre els representants del nostre sector. De la mà d'EPIC, continuem fomentant aquest esperit col·laborador i apostem per enfortir-lo», va apuntar Pintat.

L'Associació d'Escoles Privades Independents de Catalunya celebra aquesta unió i dona la benvinguda oficial a l'Agora Andorra International School. «És un veritable plaer que Epic compti entre els seus membres a l'Agora Andorra, que és un exemple de qualitat i excel·lència educativa i que ben segur contribuirà a propiciar sessions de reflexió i debats educatius intensos», va concloure Cerdà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT