PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Repunt de les matriculacions al novembre

Les acumulades des del mes de gener fins al novembre presenten una variació percentual negativa del 12,8%

Per El Periòdic

Repunten les matriculacions al novembre.
Repunten les matriculacions al novembre. | Arxiu ANA

Les matriculacions de vehicles durant el mes de novembre van ser 368, una xifra que suposa una variació percentual positiva del 2,5% respecte del novembre del 2022. Així, tal com va publicar ahir el Departament d’Estadística, durant aquest termini van tenir variacions positives els grups d’altres (83,3%) i el de motocicletes i ciclomotors (72,7%). Per contra, els grups que van presentar variacions negatives van ser el de camions i camionetes (27,7%), i els turismes (5,7%).

D’altra banda, les matriculacions de vehicles acumulades des del mes de gener fins al novembre van ser 3.735, fet que equival a una variació percentual negativa del 12,8% respecte del mateix període anterior, en què es van matricular 4.282 vehicles. En aquest sentit, el grup de camions i camionetes va mostrar una variació positiva del 10,2%, mentre que van registrar variacions negatives les categories de turismes (16,3), de motocicletes i ciclomotors (7,3), i la categoria d’altres (34,1%).

Finalment, cal destacar que les matriculacions de vehicles dels darrers 12 mesos han estat 4.079, fet que equival a una variació percentual negativa del 12,9% respecte del mateix període anterior, en què es van matricular 4.684 vehicles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT