PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tret de sortida al curs d’esquí amb l’obertura de pistes

També s’ha posat en funcionament el Funicamp

Per El Periòdic

Imatge de l’estació d’Ordino Arcalís.
Imatge de l’estació d’Ordino Arcalís. | Grandvalira Resorts

L’inici del pont de la Puríssima va donar ahir el tret de sortida a les pistes d’esquí del Principat. Així, i com ja es va destacar a principis de setmana, les precipitacions del passat divendres i les baixes temperatures dels darrers dies. 

El sector del Pas de la Casa va donar el tret de sortida dimarts amb la posada en marxa del TSD4 Pas de la Casa, i ahir es va ampliar l’àrea esquiable amb l’obertura dels sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo, Grau Roig i Encamp de Grandvalira. En total, l’estació ofereix 53 quilòmetres esquiables, amb 35 pistes i 34 remuntadors operatius, entre ells els telecabines de Soldeu, el Tarter, Canillo i el Funicamp. Precisament amb el Funicamp es va posar en marxa el Funibus i l’oficina de Turisme del Funicamp, que estarà operativa des de les 09.00 a les 17.30 hores.

Cal destacar, però, que aquests dies inicials d’esquí la qualitat de la neu no és la mateixa que després d’uns dies de nevada. En aquest sentit, fonts consultades per aquest mitjà van comentar que el nivell d’esquí ara per ara és complicat, i sobretot van recordar la perillositat d’esquiar per fora pista.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT