PUBLICITAT

El CV Andorra és la cua del gat

  • Els de la part alta aprofiten el descans de l'equip d'Hillaire
I. MOURE
ORDINO

Periodic
Olivera, després d'esmaitxar en el CV Andorra-Adeva als Serradells. Foto: TONY LARA

El Club Vòlei Andorra va tenir jornada de descans el cap de setmana passat i ha passat a ser la cua del gat. O el que és el mateix: el pitjor dels millors. La Lliga FEV 2010-2011 està tenint paral·lelismes amb la Primera Divisió nacional de futbol ja que la diferència entre els equips de la part alta i els que lluiten per la permanència és considerablement notòria. Entre l'equip d'Hillaire , que és vuitè, i l'Adeva, que és el següent, hi han dues victòries de diferència tot i que els andorrans compten amb dos partits menys. La bona notícia és que dels set primers només Oviedo i Textil Santanderina tenen menys derrotes i Pacha Ibiza Voley i VP Madrid les mateixes, per tant si el CV Andorra continua en aquesta línia quan s'equilibrin el número de partits estarà entre els millors.

Aquest efecte, tot i que no tan pronunciat, l'ha patit el Cevalls amb la derrota al Vendrell. Ha passat de lluitar pel primer lloc a ser vuitè, tot i que el líder està a tir de cinc punts i amb un partit menys.

BP, que va perdre, i River i Futbol Club Andorra, que van guanyar, es mantenen en posicions similars a les de la setmana passada i amb possibilitats d'aspirar a tot. De fet, l'equip d'Imbernón és colíder i amb un partit menys i el VPC ha estat el gran beneficiat del cap de setmana ja que hi havia jornada de descans i havia de recuperar un partit ajornat.amb el Saint Orennais i l'ha aprofitat per posar-se líder en solitari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT