PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Gonçalves, estel·lar

La migcampista va fer un joc ple d’oportunitats per a l’equip, malgrat l’empat que s’emporten a casa

Per Laura Gómez Rodríguez

La número 13 de la Selecció Femenina de Futbol d’Andorra, Erica Golçalves, durant el partit, ahir.
La número 13 de la Selecció Femenina de Futbol d’Andorra, Erica Golçalves, durant el partit, ahir. | FAF

Ahir, l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella va acollir la sisena jornada de la Women’s Nations League, un partit que va disputar la Selecció Femenina d’Andorra contra Moldova, que va finalitzar amb un marcador 0-0, que no va donar la victòria a cap dels dos equips. Tot i la companyia del sol de mitja tarda que va estar present a l’inici del partit, el fred va agafar protagonisme a mesura que es va atansar el vespre. La que també va tenir protagonisme al camp va ser la migcampista Erica Gonçalves, qui va mostrar el seu talent amb la pilota des dels primers minuts, en què el control del terreny va ser per part de l’equip andorrà.

L’equip de José Manuel Martín va dominar el joc durant gran part de la primera meitat del partit, amb moltes arribades a l’àrea contrària i xuts a porteria, però sense que arribés el gol. En una de les oportunitats, la defensa Marina Muelas va xutar un tir lliure des de la banda del terreny contrincant i, un cop més, Gonçalves va fer un espectacular remat a porteria, que Panova va bloquejar amb satisfacció per a l’equip moldau. Així, en una segona oportunitat que van aconseguir les andorranes a l’àrea de perill, la migcampista estrella va trobar la lluita d’un sensacional u contra u que va acabar amb un xut decidit a porteria, però que, malgrat l’esforç, no va fer arribar el gol que canviés el marcador.

Les pilotes van continuar jugant-se en gran part al camp moldau i, de nou, una Erica Golçalves va fer de les seves amb una assitència molt ben col·locada als peus de Laia Sin, però que, un cop més, no es va poder marcar el gol. Això no obstant, l’equip andorrà va mantenir un joc ben posicionat i en bloc, en conjunt amb una defensa sòlida que ha sabut pujar en contraatacs ràpids. D’aquesta manera, les de Moldàvia van buscar sempre el lateral per poder pujar, però sense aconseguir marcar en la porteria andorrana. Només amb prou feines, van tenir un parell d’oportunitats en què la porteria de les de Martí va perillar.

El partit va continuar i en una nova jugada, Gonçalves va tornar a intentar obtenir l’anhelat gol amb un xut fort a la porteria que va sortir pel travesser. Així, la migcampista no va abandonar la idea de marcar i va tornar a xutar la pilota que va sortir per l’angle dret. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT