PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Telecom activa el 121 per col·laborar amb Càritas per Nadal

L’empresa de telefonia ajudarà en el projecte d’Atenció Primària

Per El Periòdic

Imatge de la campanya d’Andorra Telecom amb Càritas Andorrana.
Imatge de la campanya d’Andorra Telecom amb Càritas Andorrana. | Andorra Telecom

Andorra Telecom comença a celebrar el Nadal amb l’activació del número 121. Aquest número curt permet als infants del país parlar amb el Pare Noel i els Reis Mags, mantenint viva la il·lusió i la fantasia nadalenca. A partir d’avui, ja es pot marcar el número 121 i gaudir de converses màgiques amb el volgut Pare Noel i els entranyables Melcior, Gaspar i Baltasar. Cada trucada té un cost d’un euro, un gest que no només aviva la il·lusió aquestes dates, sinó que també contribueix a un projecte social de Càritas Andorrana.

Concretament, el d’‘Atenció Primària’ que busca brindar acolliment, orientació i suport a aquelles famílies que més ho necessiten en aspectes fonamentals com alimentació, habitatge, salut, roba, així com en la lluita contra la solitud i el desarrelament.

La responsable de RSE de l’operadora, Inés Martí, va declarar que «en aquestes dates especials, volem seguir fomentant la màgia i la solidaritat entre els infants i les seves famílies. La possibilitat de connectar amb personatges tan estimats com el Pare Noel i els Reis Mags no només alegra els cors, sinó que també permet aportar un granet de sorra a una causa necessària». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT