PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Coordinadora per l’Habitatge respon a Molné

La plataforma accepta el recorregut ofert amb resignació

Per El Periòdic

Imatge de l'anterior manifestació per l’habitatge.
Imatge de l'anterior manifestació per l’habitatge. | El Periòdic

La Coordinadora per un Habitatge Digne va expressar ahir la seva resposta a la ministra d’Interior i Justícia, Ester Molné, després que el ministeri denegués la ruta seleccionada per la plataforma per a mobilitzar una manifestació del 8D. La Coordinadora, mitjançant un comunicat dirigit a la mateixa ministra, va acceptar el recorregut que va oferir el ministeri d’Interior i Justícia amb certes discrepàncies en al·legar que, durant tot el procés de presa de decisió, la plataforma «no ha tingut accés a cap còpia» dels informes de trànsit que ha utilitzat la institució per a elaborar una nova proposta de ruta per a la mobilització. Aquest fet ha impedit a la Coordinadora poder «contrastar amb l’anàlisi de trànsit i mobilitat positiu que ens han facilitat i que podeu consultar en cas de considerar-ho adient».

Tot i acceptar la proposta, la Coordinadora va expressar que «la decisió de designar el recorregut inicialment proposat per la part sol·licitant té el seu origen en unes enquestes realitzades prop de la ciutadania, que us podem facilitar», esmentant a Molné el caràcter popular amb el qual compta la plataforma, al·legant també que «en cap cas, s’han seguit els capricis d’una entitat o persona». La Coordinadora va sentenciar al·legant que «la proposta del ministeri de Justícia i Interior amb els dos recorreguts alternatius no garanteix la voluntat de la ciutadania; en cap cas es veurà reflectida la seva voluntat en aquests dos recorreguts que, si bé se’ns presenten com opcions, s’han de considerar com imposició».

Així mateix, el recorregut de la manifestació del 8D tindrà el seu punt de sortida a la plaça dels Coprínceps, continuant per l’avinguda Carlemany i Meritxell, i acabant a la plaça Mestre Joan Roure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT