PUBLICITAT

La Mini Copa aplega el bàsquet infantil del Principat

El MoraBanc Andorra Vermell competirà contra els equips del Grup B; Gran Canaria, Joventut Badalona i Fundació Bilbao Basket

L’equip infantil del MoraBanc Andorra que competirà en la Mini Copa.
L’equip infantil del MoraBanc Andorra que competirà en la Mini Copa. | MORABANC ANDORRA

El pròxim dimecres 6 de desembre donarà inici la fase prèvia de la Mini Copa, adreçada als infants del Principat. Així, el Palau d’Esports de Catalunya serà el lloc on es portaran a terme els partits de competició. Pel que fa als grups de divisió, el BC MoraBanc Andorra Vermell va quedar al Grup B, el qual està integrat pel Joventut Badalona, el Gran Canaria i la Fundación Bilbao Basket Fundazioa. En el primer entrenament d’aquesta setmana de Mini Copa, l’Infantil va rebre la visita de Gorka Aixàs, president del club, Francesc Solana, general manager i David Eudal, director de la base del club. També va estar present l’entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, així com, Alejandro González, ajudant tècnic i Tyson Pérez, jugador del primer equip. Els nois van rebre els ànims i escalfor del club en un escenari ideal, el vestidor del MoraBanc Andorra.

Per la seva part, el seu entrenador, Xavi Luque, no va poder negar la il·lusió dels nois tenint present aquesta competició tan especial per a ells, per la qual cosa va afirmar que «Estan excitats des que va acabar el darrer partit de lliga contra el Manresa.». I va afegir: «Hem intentat transmetre als nois el missatge de què han de començar a gaudir de l’experiència des d’avui mateix. Que no comencin a ser conscients de l’especial que és aquesta Mini Copa quan entrin a pista al primer partit, sinó fer-ho ja amb totes les activitats, viatges i vivències que ho envolta». La il·lusió dels jugadors també va ser reflectida per Conrad Comellas, un dels jugadors de l’Infantil, qui va destacar que «ens fa molta il·lusió jugar aquesta Mini Copa perquè és una experiència que no hem viscut abans. Anem a Tarragona amb el principal objectiu de gaudir». Per finalitzar, l’entrenador del primer equip, Natxo Lezkano, va fer incís en el fet de «gaudir de l’experiència i conèixer la resta dels equips per fer molts amics del món del bàsquet». Els tricolors viatjaran el mateix dimecres al matí cap a Tarragona per encetar una setmana que mai oblidaran. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT