Samper salva els tres punts a l’últim minut, i torna l’esperança

L’estratègia de joc dels tricolor dona fruits i capgira la dinàmica de derrotes de l’equip

Per Laura Gómez Rodríguez

Un instant del partit.
Un instant del partit. | @FCANDORRA

Encara no se sap si van ser les millores, el canvi d’estratègia, la concentració, o la suma de tots els factors, però l’FC Andorra va aconseguir trencar amb la mala ratxa de derrotes que portava al damunt en aquesta competició. El passat diumenge va tenir lloc la jornada 18 de LaLiga Hypermotion, la qual van disputar els andorrans contra la SD Huesca, semblava que acabaria amb un empatat de zero a zero, però un remat de cap de Samper al minut 89 va fer canviar el marcador amb el gol de glòria pels tricolor, i amb ell, la suma de tres punts, així va acabar la trobada amb un 1-0. Durant el primer temps, els andorrans van començar amb nervis, però després de molts partits sense emportar-se la victòria, els jugadors van saber concentrar tot el nerviosisme en un joc de defensa sòlida, en bloc i un contraatac ràpid. L’important paper que va desenvolupar el defensa Diego González per tal de crear una paret a l’àrea dels tricolor, la qual va ser travessada amb prou feines pels últims homes del Huesca, va tenir gran part del mèrit. Es va poder veure un González lluitador, que va treure pilotes amb determinació cap a fora del camp. Paral·lelament, el temps va anar corrent i els dos equips van tenir contades jugades dins de l’àrea, malgrat el bon joc que van mostrar els de Sarabia, el gol no va arribar fins al minut 89, quan va arribar una assistència des del lateral i Samper va poder rematar de cap, col·locant la pilota al fons de la porteria. D’aquesta manera, el migcampista, que fins ara només havia anotat un gol en tota la seva carrera professional, va fer esclatar l’Estadi Nacional.

Així bé, l’FC Andorra va poder celebrar la victòria per doble motiu; un gol que els va permetre sumar tres punts, i l’alegria d’haver marcat a casa seva i en companyia de la seva afició.