PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Avancem impulsarà pisos tutelats per a la gent gran

La finalitat és millorar el benestar del col·lectiu i que puguin ser autònoms

Per El Periòdic

Els candidats d’Avancem Marta Pujol i Mustafa Ben Moussa, ahir.
Els candidats d’Avancem Marta Pujol i Mustafa Ben Moussa, ahir. | Avancem.

Avancem (PS + Independents) posarà a disposició de la gent gran pisos tutelats per millorar el benestar del col·lectiu i que puguin viure amb autonomia, comoditat i qualitat de vida. Així ho han manifestat avui al matí la candidata a cònsol major per al Comú d’Encamp, Marta Pujol, i el candidat Mustafa Ben Moussa, els quals han destacat la necessitat de tenir cura en l’àmbit comunal de les persones grans. 

En aquest sentit, Pujol i Ben Moussa, també han subratllat que Avancem adjudicarà l’ampliació del casal i del nou centre de dia per a la gent gran i es farà seguiment de les obres de reforma «perquè s’executin amb la màxima qualitat i en els terminis fixats». 

Així mateix, Avancem impulsarà la figura de l’amic de la gent gran, un professional de la salut que serà la persona de referència a qui les persones grans puguin acudir en cas de necessitat. També es promourà un projecte de voluntariat que oferirà acompanyament en la mobilitat o, per exemple, per poder dur a terme els encàrrecs del dia a dia. 
Finalment, la candidatura formada per PS + Independents aposta per destinar més recursos a millorar l’oferta d’activitats esportives, lúdiques i culturals per a la gent gran per tal que tingui opcions a mantenir-se activa físicament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT