PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Assandca tanca l’octubre amb una recaptació 14.396 euros

Es destinaran íntegrament a les accions que l’associació impulsa

Per El Periòdic

L’estand que Assandca va tenir a la plaça Rebés.
L’estand que Assandca va tenir a la plaça Rebés. | Assandca

L’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) ha recaptat 14.396 euros durant el mes d’octubre que es destinaran íntegrament a les accions que l’associació impulsa per a la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer al país.

Coincidint amb el Dia mundial contra el càncer de mama (19 d’octubre), Assandca va emplaçar parades a Andorra la Vella i la Massana. A més de les aportacions espontànies, en aquestes parades es podia adquirir una polsera solidària elaborada per a l’ocasió per voluntàries de l’entitat. Un accessori que també es va poder adquirir durant el mes d’octubre a diversos establiments del país. Gràcies a la complicitat i col·laboració d’aquests establiments, col·laboradors i entitats solidàries amb l’Associació Andorrana Contra el Càncer, s’ha aconseguit recaptar un total de 12.942 euros.

Alguns d’aquests col·laboradors, a més, han impulsat iniciatives pròpies per recaptar fons. Com és el cas dels centres d’estètica Stillness, Natural Beauty Mileidy i la Petite Noa, que oferien serveis solidaris de manicura; massatges, com en el cas del centre Ikebana, Nyx que proposava maquillatges i Kiehl’s, que oferia neteges facials. Aquests serveis estètics solidaris, així com altres articles de la farmàcia Torrent i els diners recaptats a les guardioles han sumat 1.454 euros més a la campanya.

Així, aquests diners permetran a l’entitat continuar proporcionant atenció diària, serveis assistencials destinats a millorar la qualitat de vida i l’autoestima de les persones afectades i contribuir a la visibilitat d’aquesta malaltia.

Assandca va agrair «la bona disposició de totes les persones, col·laboradores i entitats implicades en aquesta acció i convida a tothom a sumar-s’hi en futures ocasions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT