PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Isabel Orobitg es presenta a la plaça de raonador del ciutadà

En l’actualitat és la vicepresidenta d’Andorra Endavant

Per El Periòdic

La vicepresidenta d’Andorra Endavant, Isabel Orobitg.
La vicepresidenta d’Andorra Endavant, Isabel Orobitg. | Andorra Endavant

L’actual vicepresidenta d’Andorra Endavant, Isabel Orobitg, s’ha presentat a la plaça de raonador del ciutadà. Així ho va informar ahir la mateixa formació política, que va demanar que pel nomenament del càrrec se seleccioni a la persona «en base el seu perfil, el seu currículum, la seva trajectòria professional, i que es basi en el criteri de meritocràcia i des d’una posició neutral sense mirar els colors polítics». 

Llicenciada en Dret, Orobitg compta amb 24 anys d’experiència en la funció pública com a lletrada, i destaca que «des de ben jove m’he caracteritzat per advocar en la defensa i la protecció dels drets i llibertats fonamentals de tots els individus, amb independència del seu i naixement, la seva raça, sexe, religió, les seves opinions o qualsevol altra condició personal o social». D’altra banda, la candidata afegeix que la decisió de presentar-se al càrrec radica, d’una banda, «en el meu ferm compromís en la defensa de drets i llibertats fonamentals reconeguts per la Constitució i els convenis internacionals signats i ratificats pel Principat» i, per l’altra, «en la ferma convicció que aquest és un dels camins que pot aportar una convivència pacífica entre els ciutadans i els organismes públics».

En darrer lloc, cal destacar que des d’Andorra Endavant van indicar que en cas que Orobitg sigui l’escollida, deixarà l’executiva del partit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT