PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inici de campanya d’un dels comuns amb resultat més incert

La dupla formada per Rosa Gili i Quim Dolsa vol donar continuïtat

Per El Periòdic

Imatge de la penjada de cartells de CONSENS.
Imatge de la penjada de cartells de CONSENS. | CONSENS

L’inici de campanya electoral per a les eleccions comunals d’Escaldes-Engordany va mostrar que hi haurà molt de país a la parròquia escaldenca. Amb només dues llistes, la de Consens, liderada per l’actual cònsol major, Rosa Gili, i la de Demòcrates per Andorra, encapçalada per Anna Garcia, disputaran per un dels comuns amb un resultat més incert.

La dupla formada per Gili i Quim Dolsa, repetint el tàndem de fa quatre anys, va donar a conèixer el cartell electoral de Consens, amb el lema ‘Treballem per a tu. Treballem per a Escaldes-Engordany’. L’enganxada dels cartells va tenir una àmplia presència de Concòrdia, i de Cerni Escalé, cap de llista de la nova formació a les passades eleccions generals, cap de l’oposició a Demòcrates al Consell General i antic secretari general al comú escaldenc, que va anar a donar el suport a Gili en el primer dia de campanya.

La candidata a cònsol major, va exposar que «Consens és la candidatura per contestar els problemes de la gent: en habitatge, urbanisme, i amb les necessitats actuals», va explicar Gili, tot afegint que «es tracta d’un projecte de continuïtat amb el que volem arribar a la gent». En aquest sentit, Gili va apuntar que l’habitatge serà el tema troncal de la campanya.

Per la seva part la llista de Demòcrates per Andorra, conjuntament amb Acció, SDP i Independents, liderada per Anna Garcia, va exhibir múscul a la Plaça Santa Anna en l’enganxada del primer cartell de la campanya. La candidata va estar acompanyada per gran part del partit, entre els quals també es trobava el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra Conxita Marsol, els ministres Guillem Casal i Mònica Bonell, així com els candidats a cònsols de la capital, David Astrié i Miquel Canturri. Espot va manifestar que «la nostra fita màxima és governar les set parròquies». Per la seva part, Garcia va afirmar que «anem a guanyar. Per a nosaltres és un repte recuperar aquest comú», apuntava la candidata tot afegint que «tenim ganes i il·lusió».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT