PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Habitatge, urbanisme i benestar centren el duel electoral a Encamp

Una de les apostes clares és pel benestar de les persones i de la gent gran

Per El Periòdic

Els candidats d’UP+DA+Independents a l'enganxada de cartells.
Els candidats d’UP+DA+Independents a l'enganxada de cartells. | UP Encamp

Habitatge, urbanisme i benestar centraran el duel a Encamp per a les eleccions comunals entre la candidatura d’Avancem, PS + Independents, liderada per Marta Pujol, i la d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents, liderada per Laura Mas. 

Pujol va posar sobre la taula algunes de les propostes que centraran la campanya electoral amb relació a l’habitatge. «Cal tenir sempre un departament a disposició tant dels llogaters com dels propietaris per assessorar-los amb tots els drets i deures o la legislació que els afecta», va comentar la socialdemòcrata en relació amb les polítiques per afavorir un habitatge a preu assequible. 

Per la seva banda, Mas va remarcar la voluntat del partit amb un programa pensat «per a les persones i amb temes i solucions per a les problemàtiques de la ciutadania», com l’habitatge i amb una aposta clara «pel benestar de les persones i per a la gent gran», fent èmfasi en què s’està treballant amb la renovació del casal d’avis. 

L’actual cònsol també va destacar el punt sobre la transformació de la parròquia en l’espai urbà amb «serveis de primer nivell pels nostres ciutadans», la consolidació com a destinació turística i esportiva, l’habitatge com a punt fort i «estar al costat dels ciutadans per a quan ho necessitin». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT