PUBLICITAT

9.000 esquiadors, al Principat el primer cap de setmana

  • Vallnord i Grandvalira fixen l'objectiu en el vinent pont de la Puríssima
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns esquiadors estrenen la temporada a Pal, aquest cap de setmana. Foto: TONY LARA

Els dos dominis esquiables han rebut en el primer cap de setmana oficial d'obertura de la temporada d'esquí un total de 9.000 esquiadors, repartits en 4.000 per a Vallnord i la resta per a Grandvalira.

L'estació de Vallnord va acollir 4.000 esquiadors durant els passat dissabte i diumenge d'obertura de la temporada, gràcies a les bones condicions meteorològiques i l'òptima qualitat de la neu. Durant aquests dos dies s'ha obert entre el 50% i el 60% de les pistes i amb unes tarifes reduïdes, que s'allargaran fins el 3 de desembre. El domini fa un balanç positiu de l'afluència del cap de setmana, que ha estat principalment client familiar, i fixa l'objectiu en el pont de la Puríssima, moment en què es preveu obrir el 100% dels serveis.

Durant el primer cap de setmana d'obertura oficial, Grandvalira ha rebut la visita d'entre 4.800 i 5.000 esquiadors. Els responsables de l'estació s'han mostrat molt satisfets de les condicions de les pistes que han pogut oferir, així com de les vendes de forfet de temporada que s'han comptabilitzat durant aquests dos dies. Gràcies a la nevada de dijous passat, que va deixar gruixos de 15 centímetres, finalment Grandvalira va obrir 65 de les 110 pistes. Aquesta estació també preveu un increment considerable de visitants de cara al pont de la Puríssima, ja que el ritme de reserves és molt bo.

La meteorologia prevista per aquest cap de setmana assegurarà també una bona neu i l'obertura de practicament totes les pistes als dos dominis per al pont esperat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT