PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els lauredians són la prioritat dels tres candidats

Cairat vol "aconseguir la majoria", Miralles vol sumar 1.200 vots i Majoral esta disposat a revalidar el càrrec

Per El Periòdic

Els candidats de Desperta Laurèdia durant l'enganxada de cartells.
Els candidats de Desperta Laurèdia durant l'enganxada de cartells. | Desperta Laurèdia.

L’actual líder de la minoria i número 1 de la llista de Desperta Lauredià, Cerni Cairat; l’actual cònsol major, Josep Majoral, encapçala la llista d’Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + Independents; i el candidat a cònsol major del Partit Socialdemòcrata, Antoni Miralles, van estar presents ahir a Sant Julià de Lòria durant l’enganxada de cartells per a les pròximes eleccions del 17 de desembre. 

Cairat va ser contundent i va dir que «la voluntat no és altra que fer el pas d’aconseguir la majoria pel Comú», explicant que han volgut treballar amb un programa a llarg termini centrat en accions ben reflexionades i pensant tant en el futur com en la qualitat de l’equip humà. 

«Volem que la parròquia sigui una referència pel turisme, per la cultura i pel comerç» és el lema dels socialdemòcrates. El partit de Miralles vol que els residents tinguin una millor qualitat de vida i per això volen destinar els diners per a coses que la gent realment necessita. 

Finalment, Majoral va comentar que durant tota la legislatura s’ha treballat «al voltant d’un projecte de pisos tutelats». L’actual cònsol major espera veure aviat l’inici de la construcció d’aquest edifici». En cas de proclamar-se guanyador va comentar que «continuarem fent una gestió acurada pel poble, posant sempre al centre el ciutadà lauredià».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT