PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrestat un jove per violència de gènere

Un home de 27 anys va ser detingut per haver agredit la seva parella davant dels seus fills menors

Per El Periòdic

Edifici administratiu de la Policia.
Edifici administratiu de la Policia. | Policia d\'Andorra

Un home de 27 anys va ser detingut aquesta setmana com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere després d’haver agredit la seva parella a l’interior del domicili i davant els fills menors de la dona.

Paral·lelament, aquest dimarts al matí també va tenir lloc la detenció d’un home, de 38 anys i no resident, com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, l’honor, la llibertat i el patrimoni. Es va requerir als agents en un supermercat de la capital perquè es trobava en un fort estat d’embriaguesa i increpant una treballadora. Quan els policies van intervenir, l’home es va resistir al control amb una actitud agressiva, insultant-los i amenaçant-los. Una vegada en dependències policials i quan es va verificar el que duia, es va comprovar que la motxilla que portava era furtada.

Ahir a la matinada, la Policia va detenir també a la capital al conductor d’un patinet, de 35 anys, amb una taxa d’alcoholèmia de 2,16. L’arrest es va produïr mentre els policies efectuaven una ronda preventiva i el van observar circular en direcció contrària en zig-zag. Unes hores abans, prop d’un local d’oci nocturn de la capital, dos individus de 25 anys van ser arrestats en possessió de 0,7 grams de cocaïna.

Per últim, a la frontera del riu Runer, es va detenir un altre home de 28 anys amb 0,7 grams de cocaïna que accedia al país en bus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT