PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Dobles i derrota a casa

La tennista local queda eliminada del Creand Andorra Open en la seva segona derrota en dos dies

Per El Periòdic

Un instant del partit, ahir.
Un instant del partit, ahir. | CREAND ANDORRA OPEN

Vicky Jiménez va torna a la pista ahir, aquest cop per debutar els dobles del Creand Andorra Open, juntament amb Alina Charaeva. La parella de tennistes van debutar davant de les esportistes Erika Andreeva de Rússia i Celine Naef de Suïssa. La trobada va acabar amb un marcador final de 6-3.

Des de l’inici de la primera ronda, les dues tennistes, Charaeva i Jiménez, van començar un matx amb nerviosisme a la pista, tot i la bona energia expressada per les dues esportistes. El conjunt va lluitar per mantenir els rebots i les respostes amb pilotes certeres, però no va ser suficient, ja que el primer set va acabar amb un marcador de 6-3 a favor del duet d’Andreeva i Naef. 
Així bé, les quatre es van plantar en un inici de segona ronda més igualat amb un marcador de 4-3, on els saques al fons de la pista van marcar la segona subdivisió del partit, a més dels bloquejos de part i part dels duets. Però, malgrat l’esforç de la tennista local i la seva acompanyant, van perdre els dobles per un altre 6-3 a favor del duet contrincant; marcador que va sentenciar el fi del trajecte de Vicky Jiménez dins del Creand Andorra Open. 

D’aquesta manera, Jiménez, que va acumular dues derrotes en dos dies a casa seva i va finalitzar la seva participació en el torneig que se celebra al Poliesportiu d’Andorra. 

Pel que fa a la parella contrincant, les seves respostes de pilota ràpida i directes a buscar el forat o anul·lar la resposta de les seves contrincants, va establir una victòria des de l’inici. 

Per la seva part, Jiménez va assegurar que «s’han jugat els dos sets bé, però ha estat un partit dur. Elles estaven més fermes amb el servei, Andreeva i Naef juguen molt bé». També, la tennista local va reafirmar el que va dir en la seva derrota del dia anterior: «Estic contenta de poder jugar al meu país. Aquest any he gaudit molt, jugar a casa sempre és especial». 

Classificació als quarts de final

La tennista rusa, Erika Andreeva, va ser la primera classificada per als quarts de final del torneig. La tennista va sortir a la pista amb un joc decisiu, el qual va ser peça clau per guanyar el partit davant de la suïssa Cristina Naef, en un partit de tres sets on Naef es va emportar el primer amb un 2-6, però Andreeva va agafar les rendes i amb pilotes precises va guanyar el segon i tercer set amb un 6-4 tots dos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT