PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira obre parcialment els sectors del Pas i Grau Roig

Les previsions meteorològiques han portat a l’obertura d’aquest dissabte

Per El Periòdic

Una imatge del sector del Pas de la Casa.
Una imatge del sector del Pas de la Casa. | Grandvalira

Les previsions meteorològiques per aquests dies han obligat a traslladar la data d’obertura de la temporada 2023-2024 a Grandvalira i Pal Arinsal. D’aquesta manera, els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig de Grandvalira obriran parcialment aquest pròxim dissabte, mentre que els sectors de Soldeu i el Tarter i l’estació de Pal Arinsal ho faran el dimarts dia 5, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Tanmateix, cal recordar que Ordino Arcalís va donar el tret de sortida a la temporada el passat divendres 24 de novembre i, de cara a aquests propers dies, l’estació ordinenca mantindrà habilitada la zona de la Coma, amb el telecadira de sis places desembragable, el telecabina de Tristaina i el teleesquí Orris, els quals donen accés a uns sis quilòmetres de pistes. Així i tot, l’estació continuarà tenint aforament limitat i els forfets de dia es podran adquirir únicament a les taquilles de l’Hortell.  

El Pare Noel, a Pal, Canillo i Incles

Tal com ja estava prevista per a aquest divendres, la visita al Pare Noel a Pal Arinsal i al sector de Canillo de Grandvalira arrencarà sense cap imprevist, obrint ambdues estacions puntualment els telecabines de la Massana i Canillo per poder dur a terme aquesta activitat. En el cas de Pal Arinsal, la visita al Pare Noel es realitzarà a partir de demà i estarà activa també durant el cap de setmana, així com del 6 al 10, del 15 al 17 i el 22 desembre. Al sector Canillo, la visita al Pare Noel es farà el 2 i 3 de desembre, del 6 al 10, del 15 al 17 i el 22 i 23 de desembre. 

D’altra banda, la visita al Pare Noel a la Cabaneta d’Incles d’Epic Andorra es va engegar el dissabte passat, continuant activa fins al pròxim 23 de desembre. Així mateix, els allotjaments d’Epic Andorra, la Cabana Piolet i el Domo Lodge també començaran a estar operatius a partir d’aquest dissabte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT