PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Fons de Reserva de Jubilació, un dels millors d’Europa

Considerat el millor fons de pensions dels països amb menys d’un milió d’habitants

Per El Periòdic

Reconeixement al Fons de Reserva de Jubilació.
Reconeixement al Fons de Reserva de Jubilació. | CASS

El Fons de Reserva de Jubilació (FRJ) ha estat reconegut amb el premi al millor fons de pensions de països europeus amb menys d’un milió d’habitants. Així mateix, el FRJ ha estat distingit com a fons estrella ‘rising star’ en la categoria de fons públics. El FRJ competia amb 330 fons de 23 països i els jutges van valorar els bons resultats històrics del fons i una estratègia d’inversió que qualifiquen de robusta. Així mateix, van destacar l’organització i la governança del fons, incloent-hi els esforços per implementar aspectes d’inversió sostenible.

Més concretament, el jurat va valorar que es tracta d’un fons «impulsat per rendiments superiors a la inflació, una governança sòlida i una inversió sostenible», també que va mantenir «una estructura de costos molt baixa que permet assolir els objectius del fons».

El jurat va assenyalar que el FRJ «disposa d’uns processos ben estructurats i una correcta assignació d’actius i construcció de carteres. El fons es gestiona amb un enfocament consistent amb les seves necessitats i diversitats dels seus partícips». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT