Triomf amb tres marques i lideratge per al VPC (15-6)

• L'equip de Broad venç el Saint Orennais en el duel ajornat de fa quinze dies

Una de les marques d'ahir al Camp del Consell. Foto: TONY LARA

El VPC va aprofitar ahir la jornada de descans per imposar-se al Saint Orennais al camp del Consell en el partit ajornat de fa quinze dies pel compromís dels Isards. A més de guanyar necessitava sumar cinc punts per situar-se líder i no va fallar. 15-6 amb tres marques suficients per encapçalar el grup 2 d'Honor al Comitè Migdia Pirineus.

L'equip de Michael Broad va haver de superar un marcador advers ja des del minut 2, quan el xutador del Saint Orennais Laudet va establir el 0-3 amb un cop de càstig. No semblava que el rival, penúltim en la classificació, sumés ja quatre derrotes consecutives tot i que també semblava que el VPC anés a mig gas. La conclusió positiva de tot això és que la precipitació no va aparéixer en el quinzè andorrà tot i que el context hi convidava. Amb paciència el VPC va saber escollir els moments per trencar la defensa rival i va trigar 19 minuts, però va arribar. Gispert va dur el domini sobre el camp també al marcador amb un assaig després d'una transició cap a la banda esquerra. Hinds va fallar però poc abans del descans, al minut 38, va arribar la segona marca col·lectiva que va completar Rekviaxvili. De nou va fallar la transformació l'australià, aquesta vegada enviant l'oval al pal.

En el descompte (minut 40+2) Laudet va transformar un altre cop de càstig que situaven el Saint Oreennais a menys d'una marca de desavantatge però el VPC va saber matar el joc en la segona part i al final va buscar la tercera marca que va aconseguir Alieu al minut 78.