PUBLICITAT

Desfibril·ladors intel·ligents pels busos d’Andorra la Vella

Aquests proporcionen les instruccions correctes durant el procés de reanimació

Per El Periòdic

Un bus amb el seu desfibril·lador.
Un bus amb el seu desfibril·lador. | Andbus

Andbus, en col·laboració amb la Creu Roja Andorrana, ha renovat els desfibril·ladors que es van instal·lar el passat març de 2022 als autobusos de les línies d’Andorra la Vella. Aquests compten amb la tecnologia intel·ligent ResQnavi, la qual identifica el nivell de capacitació del rescatador i proporciona les instruccions adequades durant tot el procés de reanimació. 

Mitjançant una pantalla, una guia interactiva en àudio i controls intuïtius, els desfibril·ladors són capaços d’estar operatius per a una primera descàrrega en menys de vuit segons. A més, la renovació també inclou una tecnologia de compensació automàtica, segons la impedància del pacient, fent així que les possibilitats d’èxit augmentin en els casos de desfibril·lació que presentin més complicacions. 

D’aquesta manera, des de la companyia d’Andbus es pretén reafirmar amb aquesta renovació dels aparells el seu compromís en proporcionar un transport de qualitat, segur i preparat per respondre d’una manera eficaç i correcta davant d’una situació o d’una urgència mèdica d’algun dels passatgers que viatgen regularment en els autobusos de la línea comunal de la capital.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT