PUBLICITAT

Encamp

Retorn del Saló de la Infància i la Joventut

Enguany el pressupost és de 150.000 euros i hi ha novetats

Per Maria Lozano

Jordi Torres i Xavi Fernández durant l’acte, ahir.
Jordi Torres i Xavi Fernández durant l’acte, ahir. | m.v

El Comú d’Encamp va presentar ahir el retorn del Saló de la Infància i la Joventut a Encamp i el Pas de la Casa. Aquest esdeveniment per als més petits i joves ha tornat després d’uns anys de parada per la pandèmia de la Covid-19.

L’esdeveniment es dividirà en dues parts: primerament dels dies 26 al 30 de desembre, a Encamp, i del 2 al 5 de gener, al Pas de la Casa. L’horari serà de tarda, perquè «tots aquells infants i joves que dediquen els matins a esquiar puguin venir després al Saló per gaudir de tot el que s’hi oferirà», va remarcar el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavi Fernández, i va afegir que «és una activitat que complementa molt bé les dates nadalenques dels locals i els turistes».

Aquest esdeveniment s’organitza conjuntament des del Comú d’Encamp i Andorra Turisme. El pressupost enguany és de 150.000 euros, i Andorra Turisme farà una aportació de 20.000 euros, el doble de l’any passat. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, va manifestar que «estem satisfets de la col·laboració entre Andorra Turisme i el Saló de la Infància i Joventut», tot recordant que el primer any de relació va ser el 2014.

Enguany Andorra Turisme ha doblat el pressupost per les grans novetats que hi ha. Fernández va informar que les novetats més importants d’enguany són els espectacles, com per exemple ‘MOMO’, amb una posada en escena molt especial. Hi ha a més dos espectacles de titelles infantils, com ‘La Sopa de Pedres’, d’Engruna Teatre o ‘Cucu’ de la Bambalina.

D’altra banda, hi haurà diversos espais preparats per a menors d’entre 0 i 17 anys. Així, hi ha un espai ludicoesportiu amb inflables (alguns interactius amb novetats), de primeres sensacions per als més petits, un espai multimèdia amb realitat virtual i un altre amb jocs de taula, que té molt bona rebuda entre els adolescents.

Les entrades per al 29è Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra tindran un cost de sis euros per a un dia, de 20 euros per als cinc dies per a Encamp, i de15 pper quatre dies per al Pas de la Casa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT