L'Andorra torna al camí de la victòria a Guissona (0-1)

• L'equip d'Imbernón demostra que perdre amb l'Alpicat va ser un ?lapsus'
GUISSONA

Xavi Gil, autor del gol del triomf a Guissona, xuta en un partit a casa. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'Andorra que tant estava enlluernant fins que la setmana passada l'Alpicat el va superar a Aixovall va demostrar ahir que aquella derrota havia estat un ‘lapsus'. El partit a Guissona va ser del tot plàcid i l'equip de Richard Imbernón va tornar al Principat amb els tres punts gràcies a un 0-1 que segons l'entrenador «fins i tot s'ha quedat curt». Perquè el quadre tricolor va dominar de principi a fi i només al minut 20, en un contraatac, el Guissona va poder marcar. La resta va ser un monòleg de l'Andorra, tot i que en la primera part va abusar massa del toc i va permetre que s'arribés al descans amb la igualada inicial.

En la segona part va reaparèixer Marc Pujol, que va sortir al minut 5, i dos després Xavi Gil va marcar a la sortida d'un còrner per evitar les presses d'última hora. Fins el final va continuar el domini andorrà i en el descompte Riera va fallar un penal comés sobre Pujol.