PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

S’inaugura la llar de jubilats d’Escaldes-Engordany

A l’acte es van reunir 300 padrins i els cònsols de la parròquia

Per El Periòdic

Dos padrins jugant a cartes.
Dos padrins jugant a cartes. | ANA/ M.V

Els cònsols de la parròquia d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Quim Dolsa, juntament amb la consellera de Gent Gran, Infància i Recursos Humans, Magda Mata, van inaugurar ahir la nova llar de jubilats ubicada al Prat Gran. 

L’acte d’inauguració va reunir més de 300 padrins i padrines que van gaudir d’un berenar i un ball, i van ser els primers a visitar les millores que el Comú ha fet al centre. L’objectiu de les obres han estat optimitzar les zones i donar més espai a la gent gran.

Així, després de 14 mesos d’obres, els padrins i padrines de la parròquia ja disposen d’un nou espai de convivència i trobada, ja que s’ha ampliat la seva superfície en 600 metres quadrats.

Cal destacar que les obres de la reforma van tenir un cost de 2,7 milions d’euros, i s’han invertit a refer l’antiga planta i construir-neuna altra de superior. Així, a la planta de nova construcció s’ha habilitat una zona de ball que servirà per desenvolupar altres activitats, a més d’una zona de sofàs i televisió, un espai dedicat per a tallers de treballs manuals i un bar.

La cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, va informar que «aquesta ampliació era necessària i repetidament demandada», tot i que encara queda la façana per enllestir», i va afegir que «per a nosaltres era molt important que els avis de la parròquia disposessin d’un espai on envellir bé, ja que avui són ells i demà som nosaltres». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT