PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afers Socials organitza un documental sobre violència de gènere i discapacitat

Serà avui a les 19.00 hores als cinemes Illa Carlemany i l'entrada és gratuïta

Per El Periòdic

El cartell del documental.
El cartell del documental. | Govern d\'Andorra

En el marc dels actes per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones –que se celebra el 25 de novembre– i pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat –que té lloc el 3 de desembre–, el ministeri d'Afers Socials i Funció Pública ha organitzat la projecció del documental «Ama-das», un film que dona veu a quatre dones amb discapacitat que han patit violència de gènere.

D'aquesta manera, es recorden conjuntament aquestes dues dates, donant visibilitat a la discriminació múltiple que pateixen les dones amb discapacitat, que per aquesta doble intersecció d'identitats estan exposades a nivells encara més elevats de violència física, psicològica i sexual.

La projecció d'aquest documental, estrenat el passat any 2022 i amb 10 nominacions als premis Goya, serà avui a les 19.00 hores als cinemes Illa Carlemany. L'entrada és gratuïta i oberta a tota la ciutadania; i es comptarà amb la participació de la directora del documental, Marga Gutiérrez, i de la presidenta de la Confederació espanyola de discapacitat física i orgànica de Navarra, Cristina Mondragón.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT