PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Creand Andorra Open ja coneix el seu quadre

Vicky Jiménez s’enfrontarà a la danesa Clara Tauson

Per El Periòdic

Edició anterior del certamen.
Edició anterior del certamen. | Tony Lara

El Creand Andorra Open va realitzar ahir el sorteig del quadre principal, que començarà avui, 27 de novembre, i finalitzarà el 3 de desembre. 
Cristina Bucsa, cap de sèrie del torneig, debutarà davant la suïssa Celine Naev, a la part del quadre on s’ubiquen Oceane Dodin (tercera cap de sèrie) i Rebecca Peterson, finalista l’any passat. 

A l’altre costat del quadre, l’ex-número 11 del món, Alizé Cornet, es trobarà amb l’espanyola Irene Burillo, i Anastasija Sevastova trepitjarà per primera vegada la pista després de la seva baixa per materinitat per jugar contra la turca Cagla Buyukakcay. 

Pel que fa a les seleccionades espanyoles, Marina Bassols Ribera debutarà contra Noma Noha Akugue i Nuria Parrizas Diaz contra Maria Patricia Tig. 

El enfrontament estrella es produirà el dimecres entre Vicky Jiménez i Clara Tauson (segona cap de sèrie).

Les entrades estàn ja a la venda  a la web oficial del torneig: andorraopenwta.com. El torneig ha optat per preus populars i els tickets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15 euros. 

Aquest torneig compta amb al col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT