PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 10a Caminada recapta 11.763 euros per a la lluita contra el càncer

S'ha superat la recaptació en quasi 2.000 euros respecte a l'any anterior

Per El Periòdic

Saravia, Urbiola i Charques.
Saravia, Urbiola i Charques. | Story Telling Comunicació

La Caminada Contra el Càncer ha recaptat en el seu 10è aniversari un total d'11.763,57 euros, una xifra que supera amb escreix la d'anys anteriors. Aquest import és la suma dels diners recaptats amb la venda de les samarretes oficials, que ascendeix a 11.063,57 euros, més els 700 euros aportats per la Fundació Jacqueline Pradère.

En aquesta edició, tot i que no s'han venut la totalitat de les 2.000 samarretes destinades a la causa, sí que s'ha superat la recaptació en quasi 2.000 euros respecte a l'any anterior, fet que demostra la gran implicació dels participants; recordem que l'aportació en la compra de la samarreta era voluntària.

D'altra banda, el nombre de participants en la Caminada ha estat al voltant de 1.500, una xifra considerable que supera també la participació de la passada edició. Els assistents van caminar quatre quilòmetres pels carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany en una gran marea de colors formada per famílies, amics i fins i tot mascotes, amb sortida i arribada a la Plaça de Poble, on els esperava una tassa de brou calent, gentilesa d'Aneto.

El xec va ser lliurat conjuntament el passat dijous 23 de novembre per Cristina Urbiola, en representació de la Fundació Jacqueline Pradère, i per Josep Maria Charques, en representació de Grup Pyrénées, al president d'Assandca, Josep Saravia, que va agrair la implicació de les dues entitats en l'organització de l'acte, així com a CityXerpa, nou patrocinador de l'esdeveniment en aquesta edició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT