PUBLICITAT

Andorra la Vella

David VS Goliat

Natxo Lezkano i el MoraBanc Andorra viatgen a Madrid amb l'esperança de causar un "mal dia" al Reial Madrid

Per Joan Jiménez

Natxo Lezkano en roda de premsa.
Natxo Lezkano en roda de premsa. | ANA / E.P.

El MoraBanc Andorra tindrà demà, a les 12.30 hores, un dels partits més complicats i esperats de tota la temporada: la visita al Reial Madrid. Davant d'aquest rival històric i poderós de l'ACB i del continent europeu, Natxo Lezkano ha declarat avui en roda de premsa abans de posar rumb a la capital espanyola que "juguem contra el millor equip d'Europa en un gran moment de forma" que "t'exigeix molt i si tu ho fas bé, ells no t'ho ficaran fàcil" i que enfrontaran als merengues amb l'esperança de "forçar a fer que ells tinguin un mal dia", tot i ser conscient que no serà gens fàcil, tal com ha estipulat.

El tècnic s'ha referit a la derrota blanca de l'anterior jornada contra Unicaja, esmentant que aquesta fallida els pot fer encara més perillosos contra els tricolor, ja que "ja saben que és perdre". Tot i així, el basc ha recordat que encara no han perdut a l'Eurolliga i a la Lliga Endesa només han caigut aquesta única vegada a Màlaga contra un molt bon equip com és el conjunt andalús.

Lezkano ha testificat que el Reial Madrid no té gaires punts dèbils, limitant-se només a alguns llocs del parquet en moments puntuals on se'ls pot fer mal un dia concret. Es així com els merengues tenen un equip sense gaires forats, la qual cosa dificultarà i molt el desenvolupament del joc tricolor. Davant d'aquest gran obstacle, el MoraBanc Andorra aterrarà a Madrid amb l'objectiu d'intentar "fer-los mal i sent proactius a què ells tinguin un mal dia", ja que "no pots esperar al fet que ells el tinguin", a més de tractar extreure el millor bàsquet dels del Principat, segons va declarar l'entrenador. Així i tot, el tècnic va esmentar també que l'aspecte més important seria tornar de la capital espanyola amb bones sensacions i preocupar-se pel següent matx.

Com a punts forts a destacar de la seva formació, Lezkano ha puntualitzat que, tot i tenir petites irregularitats amb pèrdues de pilota, els tricolor en l'aspecte ofensiu i "en línies generals, estem creixent". La baixa de Tyson Pérez, que segons l'entrenador es notarà especialment en l'aspecte dels rebots, ha provocat una sèrie de canvis en els esquemes de l'entrenador, però aquest ha afirmat que en atac l'equip funciona bastant bé, però li preocupa l'aspecte defensiu dels seus pupils, ja que és on han de millorar més i és "el cavall de batalla ara mateix, aconseguir ajuntar les peces per a ser més efectius en defensa i jugar bé en atac amb bon ritme, compartint bé la pilota i aprofitant els tirs que puguem tenir, pel fet que fallem massa tirs oberts, és una condemna". A més, el basc va afirmar que "si fallem els mateixos tirs del Granada contra el Madrid, no hi ha res a fer".

Tot i pronunciar noms com Tavares i Campazzo, Lezkano ha al·legat que tot el conjunt merengue suposa una gran amenaça pels tricolor perquè "són tots boníssims" i per això "em preocupa tot perquè quan veus un partit del Madrid, no veus a un jugador o a dos, sinó un equipàs" que surten el parquet per "guanyar títols i els guanyen", ha declarat el basc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT