PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maric, decisiu a «no anar a passar l’estona» davant del Real Madrid

El MoraBanc andorra disputa contra el Real Madrid la jornada 11 de la Lliga Endesa

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de Marin Maric en una jugada.
Imatge d’arxiu de Marin Maric en una jugada. | DANI CATALÁN / BCA

El pivot del MoraBanc Andorra, Marin Maric, va afirmar, en declaracions el passat dijous, que des de l’equip «afronten el pròxim partit contra el Real Madrid amb la mateixa mentalitat de la darrera trobada amb el Granada». Així, amb el marcador desfavorable que va deixar la trobada com a visitants, els tricolor volen tornar a posar el llistó ben alt. «Podem tornar a ser l’equip que vam mostrar contra el Barça, i anar a lluitar contra el Real Madrid, com amb tothom».

El MoraBanc disputarà, el que serà l’11a jornada de la Lliga Endesa, contra el Real Madrid Baloncesto demà a les 12.30 hores, en el WiZink Center. Així, Maric va explicar que «l’objectiu ara és continuar creixent com a equip, o com diu l’entrenador, ser millors», va afegir el pivot croat.

Pel que fa a l’anàlisi d’un rival com els madrilenys, el número 34 del MoraBanc va declarar que «probablement és l’equip més dur dels últims 10 anys i que es mantenien invictes fins a l’últim partit amb l’Unicaja la setmana passada. Potser en aquesta part van mostrar debilitat». Per tant, els tricolor van convençuts de donar-ho tot. «Anirem amb tot el respecte, però no anirem a passar l’estona. Hem de demostrar fins a quin punt pertanyem a aquesta lliga». De cara a l’estratègia, Maric va explicar la «rapidesa que l’equip s’ha de mantenir i fer transicions de manera més objectiva». Així bé, rapidesa i solidesa en la defensa són les eines dels tricolor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT