PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino Arcalís avança l’inici de la temporada i dona avui el tret de sortida

L'aforament, aquests primers dies, estarà limitat a 1.500 persones

Per El Periòdic

Imatge de l'estació.
Imatge de l'estació. | Ordino Arcalís

Ordino Arcalís ha donat avui el tret de sortida a la temporada 2023-2024. Les nevades de dimarts i dimecres han deixat gruixos de fins a 40 centímetres de neu a les parts altes de l’estació i això els ha permès esdevenir la primera a obrir dels Pirineus. Així, s’ha posat en funcionament el telecadira de sis places desembragable de La Coma, el Telecabina de Tristaina i el teleesquí Orris, que donen accés a sis quilòmetres de pistes.  

Segons informen, durant aquests primers dies d’obertura el forfet de dia tindrà un preu de 30 euros que es podrà adquirir únicament a les taquilles de L’Hortell. A més, aquells que ja disposin de qualsevol dels Forfets de Temporada de Grandvalira Resorts (Andorra Pass, Nord Pass, Mountain Pass o Forfet Extraescolar) podran encetar la temporada a partir de demà. Cal tenir en compte, però, que l’aforament estarà limitat aquests primers dies a 1.500 persones. Posteriorment, la intenció és anar ampliant progressivament el nombre d’instal·lacions i pistes obertes.

Per la seva part, tant Grandvalira com Pal Arinsal mantenen la previsió d’arrencar la temporada el pròxim divendres 1 de desembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT