PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut en una baralla amb una navalla de 8,5 centímetres

Un altre implicat va ser arrestat per amenaces de mort

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia.
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia. | El Periòdic

El Cos Policial ha arrestat un total de cinc persones durant el transcurs de la setmana per diversos delictes contra la seguretat col·lectiva, el patrimoni, la integritat física i moral, la llibertat i l'honor.

Entorn les 01.26 hores d'aquest divendres, els agents de la Policia van haver de ser requerits a l'exterior d'un local d'oci nocturn de la capital per una baralla entre dos homes, de 36 i 37 anys, respectivament. En el moment del control, al primer d'ells se'l troba en possessió d'una navalla que duia en una butxaca de la seva jaqueta, la qual no exhibeix en cap moment en el decurs dels fets. En la mateixa línia, el segon home amenaça de mort a l'altra part implicada davant el Cos Policial. Vistes les ferides que presentava aquest al rostre, es va requerir una ambulància, mostrant llavors una reacció desproporcionada i proferint injúries envers els agents. 

D'aquesta manera, el primer home va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral (per lesions), així com per un delicte contra la seguretat col·lectiva (possessió d'arma blanca, una navalla de 8,5 centímetres de fulla). Per altra banda, el segon implicat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat (amenaces), contra l'honor (injúries) i contra la integritat física i moral.

A més, al voltant de les 01.45 hores a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir un altre home com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat col·lectiva, en donar positiu a la prova de control de tòxics salivar. A més, se'l va trobar en possessió de 99 grams de marihuana. 

El mateix, dia, a les 11.00 hores a Encamp, la Policia va procedir a arrestar un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni. Els fets es van produir a finals del mes d'octubre, a la parròquia encampadana, quan l'interessat va accedir a la recepció d'un establiment hoteler i es va apoderar dels diners que contenia la caixa registradora. 

Finalment, un home de 52 anys va ser detingut aquesta darrera setmana amb una taxa d'1,56 g/l.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT