PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raposeiras tanca el curs amb la vista a SuperStock 600

L'andorrà finalitza 23è de la general i 10è de la Copa Kawasaki

Per El Periòdic

Raposeiras el passat cap de setmana.
Raposeiras el passat cap de setmana. | Jordi Raposeiras

El passat cap de setmana va tenir lloc la darrera cursa del Campionat de SuperBikes Junior, al circuit de Barcelona, amb la participació de Jordi Raposeiras.

En els classificatoris, l'andorrà no va poder posicionar-se en les places davanteres a causa que la graella es va ampliar amb pilots de Campionat del Món de Superbikes, ja que el seu certamen va finalitzar la setmana anterior. Encara més, es van sumar pilots del Campionat Iberoamericà, fent que se sobredimensionés la graella a 40 pilots. Amb tot, Raposeiras es va posicionar 28è, afer al qual es va sumar un high-side als entrenaments, que van condicionar les dues curses.

Així, la primera d'aquestes, el dissabte, va passar per meta en 25a posició. D'altra banda, diumenge va estar a punt d'abandonar la cursa a causa del dolor a la maluc i l'avantbraç provocat per la caiguda. De totes maneres va assolir el 18è lloc rodant en el temps dels 10 primers classificats. Respecte a la Copa Kawasaki, es va fer amb la 12a i 10a plaça.

D'aquesta manera, el pilot posa punt final a una temporada marcada per molts alts i baixos. En aquest sentit, cal recordar que a la primera carrera es va quedar sense equip, i no va ser fins a la tercera que anava sense infraestructura. Segons van apuntar en un comunicat, aquest era un curs en el qual havien posat moltes il·lusions, finalitzant el campionat amb una 23a plaça de la general i 10è de la Copa Kawasaki. Cal destacar que Rapo ha aconseguit al llarg de l'any un quart lloc, un sisè, un desè, un dotzè, un catorzè i dos quinzens. En afegit, a la Copa d'Espanya va participar en només una cursa, al circuit de Navarra, on es va fer amb la 15a posició general.

Ara, amb la mirada a l'any vinent, està lluitant per obtenir el pressupost per fer el salt de cilindrada a SuperStock 600.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT