PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

L’equip nacional femení de la FAE enfila la temporada

Les pistes sueques han permès que el grup entrenés en bones condicions

Per El Periòdic

L’equip nacional femení de la FAE.
L’equip nacional femení de la FAE. | FAE

L’equip nacional femení d’esquí de la FAE ja està preparada per l’inici de temporada. Ahir, l’equip va tancar la seva estada a Suècia on va fer diverses sessions d’entrenament. 

Carla Mijares, Íria Medina, Jordina Caminal i Clàudia Garcia, en companyia del tècnics Guido Paci i Josh Alayrach, van arribar a Storklinten (Suècia) el passat 12 de novembre per realitzar entrenaments durant més de 10 dies. 

Els entrenaments del grup es van basar en la categoria gegant i eslàlom, per així podem sumar quilòmetres d’entrenament a pista. Tanmateix, les bones condicions de temps i neu de les pistes sueques van afavorir el desenvolupament de les sessions. 
Ara, l’equip canviarà d’aires i després reprendrà els estrenaments per tal de tenir enfilada la temporada 2023-2024.

Les carreres FIS / Les primeres curses que organitza la Federació Internacional d’Esquí estaven previstes per portar-se a terme el dia 27 de novembre, però es van haver de suspendre. Així, la competició on s’espera la participació d’Íria Medina, en la categoria gegant, tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre a Mayrhofen, Àustria, mentre Carla Mijares, marxarà a Abeldoben, Suïssa, per competir en dos eslàlom FIS els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Pel que fa a Jordina Caminal i Clàudia Garcia, aniràn a Val Gardena, on hi ha més curses programades. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT