PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 3.500 persones donen la benvinguda al Nadal

BUHOS enceta l'encesa de llums de l'Illa Carlemany

Per El Periòdic

El grup musical BUHOS durant l'encesa de llums.
El grup musical BUHOS durant l'encesa de llums. | Illa Carlemany.

Amb les notes del tema «T’he trobat a faltar», BUHOS ha encetat l’acte d’encesa dels llums de Nadal 2023 d’Illa Carlemany. Més de 3.500 persones han omplert de gom a gom el centre comercial per a donar la tradicional benvinguda al Nadal. L’han seguit «Món de veritat», «Serà perquè t’estimo» i «Barcelona s’il·lumina», que ha comptat amb la col·laboració del públic encenent els llums del mòbil.

El compte enrere l’ha conduït el cantant de la banda, Guillem Solé. Ha estat el moment més màgic il·luminant-se els més de 30.000 punts de llum LED que pengen del sostre del centre comercial. Alhora, s’ha encès el gran arbre de Nadal que presideix la planta baixa i tota la recreació del poblet que l’envolta.

I finalment, per a tancar la festa, no podia faltar «Volcans», la cançó més coneguda del grup i que ha estat una veritable festa cantada per les persones que omplien el centre comercial.

Illa Carlemany, enguany, ha volgut fer un canvi de guió en la celebració que dona el tret de sortida a la campanya de Nadal. S’ha optat per donar un nou aire i impuls a l’esdeveniment, amb la música com a protagonista, però omplint novament de màgia l’arribada de Nadal, com ho van fer, en altres edicions, mestres de cerimònies com Quim Masferrer, Mònica Pérez i Jordi Ríos, José Corbacho i el Mag Lari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT