PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eder Sarabia: «Volem ser els primers a guanyar a Burgos»

El tècnic confia que els canvis fets aquests dies es vegin reflectits en el pròxim matx

Per El Periòdic

El tècnic dels tricolor, Eder Sarabia.
El tècnic dels tricolor, Eder Sarabia. | @FCANDORRA

«Per aquesta setmana, el missatge és molt clar: Volem ser els primers en guanyar a Burgos», va sentenciar el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, en declaracions prèvies al matx que els tricolor disputaran demà a les 16.15 hores.

El míster ho té clar, anhela que els jugadors andorrans hagin entès i, sobretot, incorporat, els canvis fets en l’estratègia de joc. Mateixos canvis que ja va comentar el lateral dret tricolor, Petxarroman, qui va afirmar que com a equip de futbol «ens podem adaptar a qualsevol sistema».

Així, Sarabia es va mostrar totalment confiat, però va admetre que «tenim un repte molt gran, però tinc clar que som molt capaços de fer-ho i anem amb força». D’aquesta manera, el tècnic dels tricolor va mostrar que té un camí ja traçat i que, tot i que els últims resultats no sustentin les seves afirmacions, espera que l’equip pugui «trencar la ratxa negativa fora de casa, perquè havíem fet bons partits i havíem merescut més».
També, de cara a voler guanyar el partit previst contra l’equip burgalès a casa dels contrincants, el basc va afegir: «Per això (per guanyar el partit), hem de fer moltes coses molt bé, sobretot en la mentalitat necessària que hem de tenir per posar-nos a l’estadi. Volem que les coses vagin bé, amb claredat i ambició de superar aquest repte».

L'FC Andorra-Espanyol / Per l’esperat partit de l’FC Andorra contra l’Espanyol el dia 16 de desembre, el club va afirmar que «per motius de control» la venda d’entrades «només estarà habilitada per compres de manera presencial» i el «3 de desembre s’iniciarà la venda d’entrades anticipades per abonats, nacionals i residents».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT