PUBLICITAT

Andorra la Vella

Obertes les portes dels Encants, el mercat solidari

Els fons recaptats aniran destinats al projecte d’Unicef a Madagascar

Per Anna Mencos

Inauguració dels Encants 2023.
Inauguració dels Encants 2023. | Unicef Andorra

El mercat de moda de segona mà els Encants va obrir ahir les portes dins de l’edifici de The Embassy, fins aquest dissabte. Els Encants és organitzat per Unicef per recaptar diners per diferents causes amb les quals treballa d’organització. En aquesta 12a edició aniran destinats al projecte de Madagascar per aconseguir finançar fer arribar aigua i electricitat sostinguda amb energia solar.

El director del Comitè Nacional d’Unicef Andorra va explicar que les peces de roba, articles i fins i tot mobiliari disponible al mercat han estat donades per nombroses cases i tallers de moda i que, a més, s’han organitzat 12 activitats i tallers d’empreses, d’art, gastronomia i pilates, entre d’altres. El 100% de l’import recaptat d’aquests tallers es destinaran als projectes d’Unicef a Madagascar i s’unirà a la recaptació del mercat.

Durant la inauguració, va estar present el reconegut fotògraf Pancho Saula, qui ha realitzat un llibre amb un recull fotogràfic sobre com és la vida a Madagascar. El fotògraf va viatjar al país on durant cinc dies es va moure com si fos un habitant mostrant les textures i el model de vida: «Hi ha molta pobresa, però també bellesa», apuntava Saula. El llibre es podrà trobar als Encants i el benefici anirà destinat a la causa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT