PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Petxarroman: «Som futbolistes i ens podem adaptar a diferents sistemes»

El defensa tricolor es mostra optimista davant dels últims canvis fets en l’equip de Sarabia

Per El Periòdic

El defensa de l’FC Andorra, Alex Petxarroman.
El defensa de l’FC Andorra, Alex Petxarroman. | @FCANDORRA

Ahir dimecres, el defensa de l’FC Andorra, Alex Petxarroman, en declaracions a la premsa, va mostra la seva satisfacció amb els nous ajustos que es van incloure a l’últim joc, a La Ceràmica contra el Vila-real B.

El lateral va acollir de bon grat aquestes noves funcions, les quals tenen una base més ofensiva, confiant en que aquests canvis representin més punts pels del Principat, i d’aquesta manera, allunyar-se del descens de la categoria. En les seves paraules: «El partit de l’altre dia ens va venir bé per guanyar aquesta confiança per poder fer front aquests últims partits que queden abans del Nadal i crec que anem pel bon camí».

Tot i així, el jugador tricolor va al·legar que aquests canvis venen fonamentats amb l’objectiu de mantenir la porteria a zero. Donades les bones sensacions percebudes contra el Vila-real B, exceptuant el resultat, el basc va mostrar la seva confiança en aquests ajustaments, en ell mateix i en els seus companys, al·legant que «som futbolistes i ens podem adaptar a diferents sistemes». 

Respecte al partit d’aquest cap de setmana, com a visitant a la casa de Burgos, Petxarroman va expressar les seves ganes per medir-se contra un equip que es mostra inbatut en el seu estadi. El tricolor va declarar: «Tenim una tasca nostra molt personal, que si fem les coses bé, sabem que podem puntuar en qualsevol lloc, i tenim també aquest petit repte de poder sumar els tres primers punts al partit contra l’equip de Burgos». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT